Viime viikkoina on saatu monia asioita pakettiin. Ehkä suurimpana saaristolaivurikurssin suorittaminen. Koe tuntui vaikealta verrattuna niihin vanhoihin kokeisiin, joita harjoittelumielessä tein. Toivottavasti pääsisin silti läpi. Alustavasti tulokset saa kai tiistaina tai keskiviikkona, diplomit jaetaan vasta helmikuussa - niille, jotka pääsivät läpi. Jännittää! Mutta parhaani tein! Keväällä olisi sitten edessä rannikkolaivurintutkinto. Jos intoa vielä riittää. En lupaa mitään edes itsellenikään. Katsotaan sitten joulun jälkeen fiiliksiä.

Purjekin saapui jo joku aika sitten. Se näyttää niin pieneltä siistissä paketissaan. Kaikki meni oikein mainiosti Meripurjeen kanssa. Purjetta ei tietenkään pääse sovittamaan ennen kuin vasta keväällä, mutta Finn Express on sen verran yleinen merkki, että luotin mittoihin, jotka heillä oli valmiina. Jos meni mönkään, niin omapahan on vikani. 

Jollain tapaa haikea olo. Vesille pääsyyn on vielä viisi kuukautta... kamalaa! Onneksi on venemessut ja kaikenlaista muutakin näperrettävää ja selvitettävää tässä talven ja kevään aikana.